2003

De open dagen.
 

Zaterdag en zondag, 13 en14 december, stonden de deuren bij Jenny in haar atelier en woonhuis wijd open voor geïnteresseerden en kunstliefhebbers.

Veel belangstelling bestond er voor de nieuwe beelden en mooie sieradencreaties van haar hand.

Onder het genot van een drankje ontstonden geanimeerde gesprekken tussen bezoekers en kunstenares.

Hier enkele foto's.

Indien men wil, kan men na een telefoontje bij Jenny terecht om alsnog een kijkje te komen nemen.

DSCN1747 a.jpg (25947 bytes)

DSCN1729 a.jpg (52915 bytes)

DSCN1731 a.jpg (44363 bytes)

 


 

Uitreiking prijs Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van de provincie Limburg.

Dinsdag 25 november 2003

Plaats van handeling was de Maaspoort in Venlo.

Odile Wolfs, gedeputeerde van de provincie Limburg, die juryvoorzitter was, reikte de prijs uit. (zie foto) In de voorselectie heeft K.P.M.G. alle bedrijven die deelnamen doorgelicht en bekeken.Hieruit zijn 3 bedrijven genomineerd voor de Prijs M.V.O. 2003. Het ging hierbij om:

- Peter Brouwers te Roermond

- DSM te Geleen

- Océ Technologies BV te Venlo

De 5 koppige jury bestond uit:

Voorzitter Odile Wolfs 

Gedeputeerde van de Provincie Limburg 

Lodewijk de Waal  

Voorzitter FNV      

Peter Haane  

Directeur KVK Zuid-Limburg   

Eric Coorens  

Directeur KWANTUM Nederland  

Paul Rutten   

Directeur Gulpener bierbrouwerij, winnaar Duurzaam Ondernemen Prijs 2003

De jury heeft de 3 genomineerden kritisch bekeken en uiteindelijk kan er maar 1 de prijs winnen, en dat was Autoschade Peter Brouwers.

Jenny die de prijs gemaakt had moest natuurlijk een toelichting geven, zoals te zien op de foto.   

2003-2.jpg (43035 bytes)

 

2003-1.jpg (89102 bytes)

2003-3.jpg (122108 bytes)2003-4.jpg (108796 bytes)

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2003

Het beeld MVO is onmiskenbaar een Limburgse prijs voor de excellente ondernemer die de juiste balans weet te creeren tussen People, Planet en Profit.

 Bewust is daarbij gekozen voor een voet waarin de onderneming verankerd staat en een duidelijke basis biedt. De voet bestaat uit diverse segmenten die enerzijds de Limburgse grenzen aangeven en anderzijds laten zien dat de Limburgse bedrijvigheid historie kent.

Zand, mergel, steenkool en water (de Maas) zijn onlosmakelijke elementen die Limburg karakteriseren maar ook zo verbinden. Het gebouw c.q. de onderneming neemt een prominente plaats in binnen het geheel. De ramen staan daarbij open. De onderneming biedt openheid maar heeft ook oog voor zijn omgeving vanuit zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het gebouw is verder solide en daarbij hoog. Dat geeft overzicht en biedt gelegenheid tot het ontwikkelen van ondernemersvisie. Limburgse ondernemers zijn immers bewust van hun Euregionale ligging en kijken over grenzen heen.

Limburg zelf is gecentreerd binnen het gebouw en geeft uitdrukking aan de ondersteuning die de Provincie biedt aan Limburgse ondernemers. De groep mensen verbonden aan de onderneming tonen betrokkenheid, zijn trots op hun prestaties en kijken eveneens, gesteund door goed management, over hun eigen grenzen heen. Ze staan boven op het gebouw en maken ondernemersbeleid concreet. Het materiaal is brons en kenmerkt duurzaamheid. Uitgangspunt voor iedere ondernemer.